COUPON CODE: BY18

Onze Garantie

We hebben een breed assortiment van de laatste jurkstijl naar populaire klassieke jurken voor u om de perfecte trouwjurk te kiezen. Laat het u begeleiden in uw geluk en in het leven gedenkwaardig moment.

Trouwjurk toonzaalFormele jurk toonzaal

Onze fabriek is opgericht in 2005, gevestigd in Guangdong, China. Wij richten ons op het produceren van prachtige trouwjurken, baljassen en andere kledingstukken professioneel. Wij hebben de beste ontwerpers en ervaren kleermakers. Ons Work Flow Management System (WFMS) is volledig toegepast om de goede kwaliteit van onze jurken efficiënt te verzekeren.

Patroon makenHandgemaakte KralenBorduurwerkHandgemaakte Applique

Onze beste bruiloftproductietechniek
1.High-kwaliteit stof overal

Met behulp van hoogwaardig 395 satijn bevat ingevoerde stof.395 satijn heeft zachte aanraking dikke textuur en mooie glans. En het is zwaarder dan elk ander type statins.

2. Moderne Tailoring

De dressmaker zal een voorlopig doekpatroon van jurk direct uit de mannequin afsnijden. Na een reeks professionele vooruitgang en aanpassing zal de doekpatroon worden omgezet in een nauwkeuriger papierpatroon. Vervolgens zal de trouwjurk hierop worden aangepast.

3.Magische Visbomen

Onze jurken zijn gemaakt van 4-7 hoge visdicht botten, stevig en elastisch met perfecte bevestigingseffect, die het lichaam rechtop houden en een vleiende vorm creëren. Bovendien zouden de visbomen bijna onzichtbaar zijn door een gelijkmatige naaien techniek . Beveiligingsband is aan de achterzijde bevestigd om ongemakkelijke ongemak te vermijden.

Slechte kwaliteit trouwjurk is ruwweg gemaakt zonder visbomen die geen vorm hebben en ziet er goed uit.

4.Perfect Voering

Huidvriendelijke doek is bekleed in de rok met 0,08-0,15cm evenwichtige naaldcode.Totally-enclosed overlock ziet er schoon en elegant uit.

De rand van de jurk van de kwaliteitsjurk heeft geen binnenvoering, eenvoudige overklok met losse stiksels, wordt makkelijk versleten.

5.Exquisite rits

De ingebouwde rits heeft veel ingewikkelde werken, maar ziet er goed uit en voelt lekker. Alle YKK ritsen worden geïmporteerd vanuit Japan.

Bij een slechte jurk is de rits onbeschoft blootgesteld, en zij gebruiken goedkope ritsen op de bodice.