COUPON CODE: BY18

Leveringshandleiding

Bonnyin heeft een goede kennis van de scheepvaartroutes en kiest voor het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Bonnyin heeft, gezien de grote verzending, professioneel personeel goed verzorgd voor de jurk en pakt elk stukje jurk vrij goed. Wij bieden 3 verzendkosten: EMS, DHL, UPS, EMS is de snelste methode en onze winkel selecteert ems als standaard.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moet Bonnyin uw bestelling verwerken en al uw artikelen door middel van strikte kwaliteitscontroles testen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

 

Totale levertijd = Verwerkingstijd + Verzendtijd

 

Tijd om te bezorgen

Standaard ontvangstijd (Tijd dat u succesvol betaalt) = Tailoring tijd (ongeveer 12-15 kalenderdagen) + Verzendtijd (ongeveer 3-8 kalenderdagen).

Het kost ongeveer 3-8 werkdagen voor de reis van onze faciliteiten naar uw bestemming. De exacte levertijd is gebaseerd op de verzendmaatschappij (UPS, DHL, TNT, USPS, enz.) En de verzendmethode die u heeft gekozen.

 

Leveringshandleiding & vracht

Om beter te communiceren met u, vul alstublieft een geldig e-mailadres in, dan dient u ons per e-mail een fysiek adres te verstrekken. Onze vracht is gebaseerd op het verschillende bestemmings- en pakketgewicht.

 

Notitie:

 

Wij bieden Verzendverzekering $ 12 (Wordt inbegrepen in Verzendkosten) om uw pakket te beschermen tegen verloren of beschadigd tijdens verzending. Eventuele ontbrekende problemen gemeld, we zullen uw bestelling onmiddellijk opnieuw indienen als er ontbrekende items worden gemeld.

 

Standaard verzending

Standaard verzending duurt een beetje langer dan versnelde verzending, maar kost minder. Levertijden zijn tussen 3-8 dagen voor alle belangrijke bestemmingen. Verzendkosten kunnen variëren van verschillende artikelen. 31 dollar porto voor de eerste 2KG. Dan $ 10 voor elk volgend kilogram.

 

Expedited Verzending

Deze verzendmethode is de snelste verkrijgbaar. Levertijden zijn tussen 3-5 dagen voor alle belangrijke bestemmingen. Verzendkosten kunnen variëren van verschillende artikelen. 43 dollar porto voor de eerste 2KG. Dan $ 10 voor elk volgend kilogram.