COUPON CODE: BY18

Gebruikersveiligheidsbeleid

Verantwoordelijke promotie

Bonnyin streeft ernaar producten te promoten met realistische, geloofwaardige en redelijke claims. Als u van mening bent dat de claims in promotie van Bonnyin niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, neem dan contact met ons op via de Contact pagina.

 

Wetvereisten

Bonnyin belooft, indien van toepassing, eventuele disclaimers en mededelingen die door de lokale wetgeving vereist zijn, bekend te maken.

 

Risico geassocieerd met producten

Bonnyin biedt klanten de hoogste kwaliteit materialen en ontwerpen in alles wat we leveren, en we beloven om alle risico's, die eventueel verbonden zijn met de producten op een nauwkeurige en makkelijk te vinden manier bekend te maken.

 

Getuigenissen disclaimer

Getuigenissen die op de Bonnyin-site verschijnen zijn individuele ervaringen die de werkelijke ervaringen van klanten weerspiegelen. Wij kunnen echter de ervaringen in ieder geval niet garanderen. Er is geen compensatie voor deze getuigenissen verstrekt.

 

Links naar websites van derden

De website Bonnyin bevat links naar andere sites die door derden worden gehandhaafd. Deze links worden alleen aangeboden naar eigen goeddunken. Bonnyin garandeert niet en is niet aansprakelijk voor het product, de kwaliteit, de functionaliteit of de algemene website-inhoud die beschikbaar is op de website van derden. Het privacybeleid van elke website van derden kan aanzienlijk verschillen van de Privacy Notice die van toepassing is op uw gebruik van de Bonnyin site. Raadpleeg de privacyverklaringen voor alle websites van derden voor meer informatie.

 

Affiliaties met derden

Bonnyin is de wereldwijde toonaangevende online retailer voor bruiloft gerelateerde producten en we hebben geen of geen verband met derden op onze website.

 

Contactgegevens

Bonnyin biedt klanten een nauwkeurige en gemakkelijk toegankelijke communicatie. Als u nog vragen heeft, raadpleeg dan de Contactpagina.