Welkom bij Bonnyin online shop in België, geniet nu van je tijd !!!
  • Cart

    U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Favorites
  • COUPON CODE: BY18

Aandacht en zorg

Product Outsourcing

Wij beheren en categoriseren een groot aantal vertrouwde fabrikanten op basis van hun speciale kwalificaties, we bouwen ook afzonderlijke profielen voor elke leverancier waarmee we werken en scoren ze volgens standaarden zoals: Positieve reactie verdiend, gemiddelde volgorde procedure tijd enz. Deze site bevat een periodiek evaluatie van de bestaande leverancierslijst om die slecht uitgevoerde leveranciers te elimineren, alleen die goed uitgevoerde en klantgerichte fabrikanten te behouden.

Order bevestiging

Net als in de kledingindustrie zijn de maat en de kleur van de jurk gevoelige elementen, die onze klantbeleving gemakkelijk kunnen ruïneren. Om deze odds beter op te lossen, hebben we een Orderbevestigingseenheid opgezet onder de klantenservice; deze eenheid is verantwoordelijk voor het bevestigen van elk detail van uw bestelling.

Productinspectie

Wij controleren het product voordat het wordt afgeleverd, zelfs als we weten dat onze fabrikanten allemaal vertrouwen verdienen. Hier is hoe het gaat:

1. Uw product zal exact volgens het door ons aangestelde tijdschema worden geproduceerd en het geproduceerde artikel zal naar ons centrum worden overgebracht om na voltooiing door een groep hoogopgeleide inspecteurs te worden geïnspecteerd.

2. Er zal een basiscontrole worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het product overeenkomt met de bestelling en we hebben alle gedetailleerde vereisten van uw bestelling vastgelegd.

3. Ons QC-team zal een grondige inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen. Elk product dat niet voldoet aan onze QC-normen zal worden geretourneerd voor vervanging.

4. Voor die producten overleefd in onze QC zal de inspectie worden doorgegeven aan het verpakkingsteam.

Produkt verpakking

Ons verpakkingsteam zorgt goed voor elk item dat aan hen wordt overgedragen om mogelijke schade tijdens het verpakken te voorkomen. Onze verpakkingsmedewerkers gebruiken veel nieuwe manieren om de externe dozen te versterken, om zo uw pakket luchtdicht, waterdicht en drukbestendig te maken. Ze synchroniseren ook ons leveringsschema met de belangrijkste koeriers zoals UPS, DHL, EMS en met deze inspanningen, we kunnen altijd het goede krijgen om pakketten te gaan die naar het Verenigd Koninkrijk zijn verzonden met de vroegste beschikbare vlucht.

Pakket traceren

Kort nadat uw pakket is verzonden, sturen ons logistiek centrum en ons systeem u automatisch een e-mail met uw trackingnummer; u kunt direct beginnen met het volgen van uw pakket; Dat betekent echter niet dat onze plicht hier eindigt, omdat de verantwoordelijkheden nu worden teruggeschakeld naar de klantenservice, en onze medewerker van de klantenservice er altijd staat te wachten totdat uw pakket veilig bij uw deuropening is aangekomen, belangrijker nog, u zijn tevreden met het ontvangen item.

Hieronder nemen we kleding ter illustratie, dat betekent niet noodzakelijk dat we ons alleen in de kledingindustrie zullen specialiseren. Ben je geschokt door het product dat bij je deuropening is gekomen, dat een superhoge kwaliteit heeft of perfect past? Op onze site heeft ons bronteam altijd al onze leverancierslijst gegraven en vernieuwd om ervoor te zorgen dat onze groothandel, detailhandelaar of eindgebruiker de meest up-to-date producten tegen de laagste prijs kan leveren.

Hoe schoon te maken & behouden?

Over schoonmaken

De beste manier om een bruidsjurk of avondjurk grondig schoon te maken voordat je deze opbergt, is door de jurk mee te nemen naar een professionele reiniger van hoge kwaliteit die gespecialiseerd is in bruidskledij en avondjurken. Als de jurk echter nog steeds erg schoon is met slechts een paar kleine vlekken, zijn er manieren waarop een persoon de jurk thuis kan behandelen of spotten.

1. Bepaal van welke stof de jurk is gemaakt. Als het kledingstuk zijde, kant of een vintage japon is, is het beter om het door een professional te laten schoonmaken.

2. Inspecteer de jurk grondig om eventuele vlekken op te sporen, waaronder vlekken van transpiratievocht, voedsel, vloeistoffen en make-up. Als de jurk van volledige lengte is, heeft de zoom waarschijnlijk vuil verzameld.

3. Gebruik een witte, droge, absorberende doek om het satijn voorzichtig aan te draaien na het aanbrengen van een geschikt reinigingsfluïdum, zoals beschreven in de volgende stap. Voordat u een vloeistof of schoonmaakmiddel op een vlek aanbrengt, test u deze op een minder zichtbaar gedeelte van de stof om verkleuring van de jurk te voorkomen.

4. Breng waterstof aan op wijn, zweet en bloedvlekken. Waterstofperoxide kan echter bleekstoffen bleken, dus laat het niet te lang op de stof zitten als de jurk een andere kleur heeft dan wit. Voor inktvlekken, breng een lichte spray van haarlak aan. Voor oliehoudende vlekken zoals make-up of voedsel, breng een chemisch reinigingsmiddel of een mengsel van zeep en water aan.

5. Nadat u zoveel mogelijk van de vlek heeft opgedampt, brengt u een paar druppels witte azijn aan en dep nogmaals. Spoel vervolgens het weefselgebied met water, dep opnieuw en laat het gebied vervolgens drogen.

6. Om een vuile zoom schoon te maken, week je de zoomlijn een paar uur in warm water, vermengd met wasmiddel, en zorg je ervoor dat de rest van de jurk uit het water blijft. Met een tandenborstel wrijft u zachtjes over de zoomlijn met het schuimende water om al het vuil los te maken. Grondig spoelen met water.

7. Hang een jurk niet op een op te hangen hanger nadat deze is schoongemaakt. Natte stof is zwaar en de jurk kan uitrekken of scheuren. Leg de jurk in plaats daarvan op een schoon droogrek. Het rek moet van een kunststoflaag of vinylcoating zijn voorzien, aangezien splinters van een houten de jurk kunnen scheuren of roesten van een metaal dat de jurk kan bevlekken.

Over Behoud

Als u evenveel aandacht besteedt aan het behouden van uw jurk als aan het kiezen van het kledingstuk, kan het als familie-erfgoed worden genoten voor toekomstige generaties.

1. Bewaar de tas waar je jurk in kwam, of neem een plastic tas mee om de jurk te beschermen op weg naar de robot.

2. Vraag uw reinigingsmachine naar een speciale zuurvrije doos om uw jurk in te bewaren en verpak hem in zuurvrij papieren zakdoekje. Je kunt de jurk ook aan het lijfje hangen door bandjes te naaien die iets korter zijn dan het lijfje op de taille, op een opgevulde hanger te leggen en in een schone witte katoenen hoes te wikkelen.

3. Bewaar de jurk op een gematigde, droge plaats, niet in direct zonlicht.

4. Inspecteer uw jurk op elke verjaardag om te controleren op verkleurde plekken of gemiste vlekken en om uw jurk te laten "ademen."